Contacteaza-ne prin e-mail

Contacteaza-ne telefonic

Rezervă acum

Motel Delorean - Brasov - logo
Motel Delorean - Brasov, Jud. Brasov
Motel Delorean - Brasov, Jud. Brasov

Formular de rezervare

ATRACTII TURISTICE IN ZONA

Va doriti o vacanta sau excursie relaxanta si linistita la munte?

 

Atunci va asteptam cu bratele deschise si zambetul pe buze! 

 

Motelul Delorean*** se afla pe DN1 / E60, la mai putin de 1 km de intrarea

in Municipiul Brasov (dinspre Bucuresti).

 

Situat la poalele masivului Piatra Mare, intr-o zona montana deosebita, cu numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber, la foarte mica distanta de principalele puncte turistice situate in Brasov, Sacele sau Predeal, Motel Delorean va asteapta sa-i treceti pragul pentru a beneficia de ospitalitatea si serviciile ireprosabile pe care vi le ofera.

 

Motelul Delorean va pune la dispozitie 18 camere duble, dotate cu baie cu cabina de dus, mobilier elegant si sistem de televiziune prin cablu, balcon, internet wi-fi,

parcare gratuita si pazita in fata motelului.

 

Camerele sunt spatioase si decorate intr-un stil modern ce creaza o

atmosfera placuta si primitoare.

 

Pe langa serviciile de cazare de calitate garantata de catre cei care ne-au calcat pragul,  veti gasi un restaurant, cu o ambianta unica relaxanta, elegant, cu un salon cochet , unde puteti servi specialitati culinare internationale si traditionale romanesti, a la carte sau cu meniu prestabilit, pentru grupuri organizate, la preturi rezonabile.

Desemeni, puteti servi mancaruri si bauturi si in terasa rustica.

 

Restaurantul si teresa au o capacitate totala de 76 de locuri in cele doua arii destinate,  atat pentru nefumatori, in restaurant (40 locuri) cat si pentru fumatori, in terasa (36 locuri).

 

Accesul este facil, hotelul aflandu-se in imediata vecinatate a DN1 / E60,

langa Hotel Ramada Brasov si Hotel Atlas.

 

Cadrul natural deosebit si amplasarea fac din acest hotel cea mai buna alegere atat daca va aflati in tranzit cat si daca doriti sa petreceti un concediu minunat intr-una din cele mai frumoase zone montane ale tarii.

 

Pentru petrecerea timpului dumneavoastra liber am amenajat un teren de fotbal cu iarba sintetica, acoperit, la standarde competitionale.

Acesta este dotat cu vestiare cu dus, tabela de marcaj electronica, tribune, instalatie de nocturna si poate fi folosit pe toata durata anului.

 

Pentru cei pasionati de drumetii montane, hotelul nostru poate fi considerat ca baza de pornire spre masivul Piatra Mare si imprejurimi: partia si Cabana Bunloc, Canionul 7 scari, Cascada Tamina, Pestera de Gheata, Cabana si Vf. Piatra Mare cat si catre alte atractii turistice din Brasov, Sacele, Predeal.

 

Motelul va pune la dispozitie o parcare pazita cu o capacitate de 20 de locuri.

 

Va asteptam cu drag sa ne treceti pragul si suntem convinsi ca veti reveni!

Expediază
Expediază
Mesajul a fost expediat — Mulțumesc!
Completează toate câmpurile obligatorii!

Doresc informatii / rezervare 

SC ADRIANA PROD SRL

 Cod postal 505600  

MOTEL DELOREAN***    

Cal. Bucuresti 19, Sacele - Jud. Brasov 

DN1 / E60

Telefon: 0744 886 891

Telefon: 0368 457 084 

Logo Pagini Aurii - link Motel Delorean
Motel Delorean | Brasov - pagina Facebook

J08 / 1341 / 1998   CUI 11190873

Scroll UP

buton Scroll UP

Hai la plimbare !

Click pentru lista si descrierea completa a atracțiilor

turistice din zona

Piata Sfatului

 

Piața Sfatului – cel mai vizitat loc din Brașov Dacă ajungi în Brașov nu ai cum să ratezi o plimbare în Piața Sfatului. Este unul dintre cele mai populare locuri de vizitat în Brașov și datorită faptului că aici sunt organizate foarte des evenimente artistice, culturale, concerte în aer liber, târguri etc. 

 

Casa Negustorilor

 

Casa Negustorilor – cunoscută și sub numele de Casa Hirscher Cu o arhitectură excepțională, Casa Negustorilor datează de la mijlocul secolului al XVI-lea; pe vremuri, acolo era locul unde negustorii se strângeau și își vindeau mărfurile. 

 

Biserica Neagra

 

Biserica Neagră poartă această denumire deoarece în anul 1689, în urma unui incendiu care a cuprins tot orașul, o mare parte din biserică a luat foc. La început lăcașul a purtat denumirea de hramul Sfintei Maria, dar ulterior a fost acceptată această nouă denumire. 

 

 

Strada Sforii

 

Strada Sforii – cea mai îngustă stradă din Europa Strada Sforii a devenit în ultimii ani una dintre cele mai vizitate atracții turistice ale orașului Brașov. Este recunoscută pe plan mondial drept cea mai îngustă stradă din Europa și are o vechime de câteva secole.

 

Castelul Bran

 

Castelul Bran se situează la mai puțin de 30 km de Brașov, pe șoseaua ce pornește din vechiul cartier Bartolomeu și leagă Brașovul de Câmpulung.

Castelul Bran este construit pe o stâncă, într-un punct cheie din punct

de vedere strategic.

În prezent, în muzeul de patru etaje sunt expuse colecții de mobilier, costume, arme și armuri, iar Domeniul Bran cuprinde, de asemenea, Parcul Regal cu cele două lacuri, Casa de ceai, Casa administratorului și Casa Principesa Ileana.

 

Muzeul de Istorie

  

Muzeul de istorie din Brașov Muzeul este situat în Piața Sfatului, iar vizitându-l poți afla informații și povești despre evenimentele și oamenii care au fost legați de istoria acestui oraș

 

Poarta Ecaterina

 

Poarta Ecaterinei Este unul din cele mai frumoase puncte turistice din oraș, fiind o poartă către vechiul Brașov. Poarta Ecaterinei a fost construită în anul 1559 pentru a permite accesul șcheienilor în cetate. Astăzi, turnul porții renovat adăpostește expoziții periodice de artă și istorie.

 

Motel Delorean - Brasov - Atractii turistice